Hoppa till innehåll

Jag vill hjälpa till

I nedan formulär bockar du i vad du kan och vill hjälpa till med.
Kan du exempelvis Ukrainska och vill hjälpa till som tolk, har du möjlighet att ha en familj boende hos dig en tid, vill du vara kontaktperson/familj åt någon, vara med och bemanna kommande flyktingboende* eller har du bil och kan skjutsa någon till doktorn, migrationsverket osv.

När du fyllt i och skickat in formuläret till oss skriver vi upp dig på vår lista och kontaktar dig så snart vi har möjlighet och vet lite mer.

*Bemanning av flyktingboendet sker alltid tillsammans med fler volontärer och personer från FRG (Frivilliga Resursgruppen). Arbetspassen kommer troligen vara runt 6h och du kommer meddela en samordnare vilka dagar/tider du kan hjälpa till innan du blir tilldelad något pass. FRG kallar samtliga som anmält sig till ett informationsmöte innan uppstarten. För detta uppdrag kommer det att krävas ett utdrag ur belastningsregistret. Välj det första alternativet ”Arbete inom skola och förskola” i och med att det kommer vara barn på boendet.

Formulär

    Vi tackar på förhand för att du vill vara med och hjälpa till!
    Just nu är vi endast ett par personer som jobbar med att samordna oss UB-volontärer vilket gör att det kan ta ett par dagar innan vi återkopplar till dig.